Kategori Til nyheder
De 3 seneste nyheder

Referater bestyrelsesmøder

Her finder i de seneste referater fra bestyrelsesmøderne, hvis i har lyst til at se dem inden generalforsamlingen 2023...
Generel Kategori | 12/01/2023 Dato

Indkaldelse til generalforsamling 2023

Esbjerg Atletik og Motion indkalder til ordinær generalforsamling den 27.2. kl. 19.00 i klubhuset på Gl. Vardevej 84....
Generel Kategori | 12/01/2023 Dato

OPSTART PÅ LØB OG WALK

OPSTART PÅ LØB OG WALK Tirsdag d. 17. januar på Gl. Vardevej 84 kl. 18.00...
Motion Kategori | 08/01/2023 Dato

OPSTART PÅ LØB OG WALK

Tirsdag d. 17. januar kl. 18.00

på Gl. Vardevej 84

Løber eller "walker" (går) du, eller kunne du tænke dig at komme i gang med det?

Esbjerg Atletik og Motion har mange motiverede trænere, der glæder sig til at hjælpe dig, uanset hvilket niveau du foretrækker. Vi har programmer til nybegyndere og til dig der har et mål, du gerne vil træne op til.

Vi sørger altid for, at en træner følger den sidste i en gruppe, og de forreste samler op undervejs. Vores træningsture foregår i smukke omgivelser omkring Vognsbølparken og nærområdet.

Kom og prøv om det er noget for dig - de første 3-4 uger er gratis.

Vi har også et fælles mål: Alle der har lyst, skal kunne gennemføre Vestkystløbet. Det er en folkefest i Vognsbølparken i starten af juni, og du kan gå 4,6 km eller løbe 4,6 eller 9,2 km, alt efter hvad du træner op til.

En gang om måneden styrker vi det sociale bånd, ved at mødes i vores dejlige klubhus efter træning. Klubben giver kaffe/te og brød, og vi hygger og snakker på tværs af de grupper, vi plejer at træne i.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

PÅ GENSYN

Esbjerg Atletik og Motion