Kategori Til nyheder
De 3 seneste nyheder

DM Kastemangekamp og DM vægtkast

Nu er tiden kommet hvor der dystes om det Danske Mesterskab i kastemangekamp og i vægtkast på Esbjergs atletikstadion....
Atletik Kategori | 11/09/2023 Dato

Invitation til Kastemangekamp/vægtkast på Esbjerg Atletik Stadion

Nu er der mulighed for at deltage i DM Kastemangekamp og DM Vægtkast på Esbjerg Atletik Stadion d. 16-17 september,...
Atletik Kategori | 22/08/2023 Dato

Så starter vi igen

SÅ STARTER VI OP IGEN MED LØB OG WALK.TIRSDAG d. 22. AUGUST kl. 18.00....
Motion Kategori | 11/08/2023 Dato

Aftale på hurtig og kvalificerede afgang til fysioterapi for

atleter i Esbjerg Atletikklub.

 

Atleter i Esbjerg Atletikklub tilbydes en tid indenfor 2 hverdage efter henvendelse hos FysioDanmark Esbjerg hos en af vores 3 specialiserede fysioterapeuter indenfor atletikskader. 

Prisen pr behandling er ved 1 konsultation kr. 450,- efterfølgende behandling kr. 330,-

Der er også mulighed for at komme ind til vores 3 specialiserede fysioterapeuter med en henvisning fra egen læge til en lavere pris med her følger man ventetiden som andre patienter på klinikken som lige nu er på 5 – 10 hverdage. Egenbetaling er følgende: 1 gangs behandling 284,- og efterfølgende 181,- (følger overenskomsttasterne for fysioterapi) 

De 3 specialiserede fysioterapeuter har fået ekstra undervisning i ofte sete skader hos en atletikudøver. Har hurtig afgang til vores højtuddannet terapeuter, Kristina Jessen, Kiri Korsager, Lars og Charlotte Nikolajsen, hvis de løber ind i problemstilling hos en atlet, de ikke kan løse. 

De har alle 3 en høj viden om forebyggelse til at skaden ikke komme igen gennem igangsætning af træningsøvelser, hvilket vil være en væsentlig del at behandlingen.

Derudover tilbyder FysioDanmark Esbjerg alle Esbjerg atletikklubs medlemmer et billigere træningsabonnement på kr. 229,- pr måned + oprettelsesgebyr på kr. 199,- samt massage hos vores massør i Esbjerg til kr. 230,- for 30 minutter, (normalpris kr. 260,-)

Samtidig arbejdes der på 1-2 klubaftner med et foredrag af fysioterapeut og atletiktræner Kristina Jessen om forebyggende tiltag for at undgå skader.