Kategori Til nyheder
De 3 seneste nyheder

Nøgenløb 7/11

Afslutningsløb/Nøgenløb...
Motion Kategori | 13/10/2023 Dato

Vintertræning 2023/24 for unge 10-16 årige

EAM tilbyder EAM ungdomsatleter vintertræning med opstart d. 23/10 ved klubhuset...
Atletik Kategori | 30/09/2023 Dato

Historien om EAM's Simon

Kom ud og oplev EAM's atletikdiscipliner med Simon og de andre atleter hvor fællesskaber på tværs af grupper vægtes højt...
Atletik Kategori | 30/09/2023 Dato

"Hej med jer!

 

Mit navn er Simon og jeg er sprinter i EAMs spring/sprint gruppe.

 

I juli måned var jeg med stafetlandsholdet i Oslo, hvor jeg var med på disciplinen 4x100 meter. Det var en super tur og fed oplevelse at løbe på Bislett stadion, hvor også Karsten Warholm har løbet. Jeg har

dyrket sprint i mindre end to år, og havde aldrig troet, da jeg startede til atletik, at jeg efterfølgende ville være på landsholdet. Det er virkelig syret at tænke tilbage på!

 

Jeg er oprindelig fodboldspiller og ville gerne prøve noget nyt. Valget faldt på atletik og efter sommerferien var slut, kørte min far mig til Esbjerg til min første prøvetræning i ungdomsgruppen, hvor vi kastede diskos og løb lange intervaller.

 

Efterfølgende kom Søren Haahr over og spurgte om jeg ville prøve kræfter med hans disciplingruppe sprint/Spring. Det sagde jeg ja til, og har ikke fortrudt det et sekund! Jeg startede ude med at løbe 100 meter på 12,45 og er sidenhen kommet ned på 10.90.

 

Kan virkelig godt lide den varierende træning samt det gode og sjove sammenhold vi har i sprint/spring. Har fået en masse gode venner både fra klubben, men også fra landsholdet. Mit første mål var at slå Jakob på 100 meteren og det blev gjort. Mit mål for næste år er at blive udtaget til VM-U20 på stafetten, 100 meteren og måske endda også 200 meteren.

 

Kom ud og prøv kræfter med sprint eller nogle af de andre discipliner. Det er virkelig sjovt!

 

Simon fra Sprint/Spring

 

Mvh 

Sune

 

Billeder tilknyttet historien kan ses her 

Simon 

Simon 1 

Simon 2

Simon 3

Simon 4