Kategori Til nyheder
De 3 seneste nyheder

Gratis fortræning til Vestkystløbet

Gratis fortræning til Vestkystløbet...
Motion Kategori | 25/04/2024 Dato

Allan Hundrup har valgt at stoppe som næstformand i bestyrelsen

Allan Hundrup stoppet som næstformand...
Generel Kategori | 18/04/2024 Dato

Nyt æresmedlem i klubben ved generalforsamlingen

Søren Haahr er nu blevet kåret som nyt æresmedlem i klubben...
Generel Kategori | 18/04/2024 Dato

Hej allesammen,

 

Mit navn er Patrick Wolf. Jeg er længde- og trespringer i EAM’s spring/sprint gruppe.

 

Jeg havde fornøjelsen af at repræsentere Danmark ved de Nordiske Mesterskaber tilbage i maj måned i længdespring. Det var for mit vedkommende min første optræden for det danske seniorlandshold, hvor jeg førhen har repræsenteret juniorlandsholdet ved selvsamme stævne i 2018 og 2019.

 

Efter nogle år uden at have kunnet trække i de røde og hvide farver, pga. en skadesperiode samt et flyt til USA, var det en fornøjelse at være tilbage i landsholdstrøjen - ikke desto mindre på dansk jord på Østerbro Stadion i København, hvor jeg tilbage i 2016 faktisk vandt mit første DM Ungdom i selvsamme disciplin. Jeg tror jeg taler for alle når jeg siger at enhver barndomsdrøm for en sportsudøver er at kunne repræsentere sit land på internationalt plan. Det er en helt unik oplevelse og jeg er evig taknemlig for at have fået muligheden for at kunne stå med Danmark på brystet.

 

Jeg har efterhånden været en del af spring/sprint gruppen i mange år. Jeg startede oprindeligt i gruppen under Andreas Jeppesen som højdespringer, efter nogle succesfulde år i ungdomsafdelingen. Lang historie gjort kort, voksede jeg pludseligt meget. Det gav nogle rygproblemer og jeg flyttede fokuseret til længdespring og trespring. I mellemtiden havde Søren Haahr overtaget gruppen. Efter få år sprang jeg næsten 7 meter for første gang og blev udtaget til mit første juniorlandshold!

 

Jeg er nu flyttet til USA hvor jeg studerer og træner på Lamar University, så min involvering i spring/sprint gruppen har været lidt nedsat de seneste par år, men jeg kan af erfaring fortælle at gruppen altid har bestået af fantastiske mennesker, og tilbyder en stemning og ånd som man ikke finder i mange andre sportsgrene eller træningsgrupper. Søren har gjort et fænomenalt stykke arbejde for at udvikle en flok unge talenter igennem en lang række år!

 

Derfor, hvis du føler dig overset i din nuværende sport og har et talent for at løbe hurtigt eller springe, så giv dig i kast med atletikken og spring/sprint gruppen!

 

Dbh,

 

Patrick

 

Billeder tilknyttet historien kan ses her 

Patrick

Patrick 1 

Patrick 2 

Patrick 3