Velkommen til "Løb Med" 2018 Løbe/gå træning for alle

 

Esbjerg Atletik og Motion tilbyder igen træning for alle underLøb Med-konceptet.

Løb Medhenvender sig til alle, fra helt nye til både let øvede og rutinerede løbere, og endvidere for motionister som foretrækker gang.

Mange vil gerne i gang med at gå/løbe, komme i bedre form og eventuelt tabe nogle kilo. Det kan være svært at finde motivationen til selv at komme ud, men ved at deltage iLøb Meder det meget nemmere, når man går/løber sammen med andre.

Der bliver to løbegrupper i forskellige niveauer, hvor den ene gruppe er for folk, der ikke har løbet tidligere eller ikke er i form. Den anden gruppe er for let øvede. Træningen i grupperne er en blanding af skiftevis gang og løb, hvor intensiteten stiger hen over træningsperioden.

Man kan altid skifte over til en anden gruppe, så man finder det rette niveau - også i løbet af træningsperioden.

Til hvert hold er det friske trænere, som holder styr på tiderne og ruten.

Der er også hold til de rutinerede løbere, som ønsker at forbedre formen eller nyde det sociale samvær ved at løbe sammen med andre. Her er der en træner til hvert hold, som holder et fast tempo.

Som noget nyt oprettes der i 2018 et gåhold for dem, der gerne vil gå en tur i godt selskab og få god motion. Endvidere er der træning målrettet mod deltagelse i "Royal Run".

Der løbes/gås 12 tirsdage i foråret med start d. 20. marts kl. 18:30, og sidste træning er 5. juni.

Ud over tirsdagstræningen er der træning hver torsdag kl. 18:30 og lørdag kl. 10. Der er fælles opvarmning til hver træning.

Tirsdag og torsdag mødes vi på atletikstadion ved klubhuset, Gl. Vardevej 84, og om lørdagen på den store P-plads over for BWA fodboldstadion.

 

 Collage 2014 1

Vi ser frem til at se jer igen.


Motionsudvalget